(Pre)text

La data de 1 Decembrie 2008, doar 14 judeţe din România sunt reprezentate sub forma unor site-uri ce ţin de România Evanghelică. Detalii, aici.

Judeţul Botoşani este al 15-lea care se alătură acestei comunităţi virtuale, iar site-ul de faţă are ca scop monitorizarea activităţilor evanghelice din judeţ, cît şi anunţuri sau alte ştiri de interes la nivel personal, judeţean şi naţional. Cu alte cuvinte, un loc unde Botoşaniul află despre Botoşani.

Sperăm că botoşănenii să participe activ la această iniţiativă, şi să nu o lase să moară. Să ne dăm jos din fotoliul acela călduţ şi să ne purtăm ca ceea ce pretindem că suntem: un singur Trup. John Ortberg are o carte care se numeşte „Dacă vrei să umbli pe apă, trebuie să cobori din barcă”. Cred că e mai mult decît sugestiv titlul, şi ar trebui să ne motiveze… asta în cazul în care dorim să umblăm pe apă.

Am pus la pagina de Contact adresa unde puteţi trimite sugestii, articole, ştiri sau orice este de interes pentru botoşăneni.

Cu dragoste în Hristos,

Echipa

4 gânduri despre „(Pre)text

  1. suceavaevanghelica

    bine ati venit in acest spatiu virtual. Noi de aici de la Suceava va dorim un parcurs binecuvantat in a informa si forma.
    David

  2. Andrei Autor post

    bine v-am găsit, dragi suceveni! De fapt, şi eu tot suceavean sînt, cel puţin pînă termin studiile la voi… Botoşaniul era peticul care lipsea între Suceava şi Iaşi, nu puteam să vă las aşa, singurei :)

  3. Pingback: Despre Botoșaniul Evanghelic « Botoşaniul Evanghelic

  4. Pingback: Botoșaniul Evanghelic « La Anddij | Andrei Jităreanu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s