Conferinţa Naţională Peniel, 13-14 aprilie, Baia Mare

„Vă anunţăm cu bucurie faptul că Fundaţia Peniel va organiza anul acesta Conferinţa Naţională de Tineret pe data de 13-14 aprilie, la Baia Mare. Tema conferinţei are de-a face cu chemarea noastră, a tuturor, de a răspândi Evanghelia lui Cristos „până la marginile pământului”. Alături de Iuliu Centea şi de un alt predicator surpriză, îl vom avea cu noi, în premieră în România, pe fratele George Verwer, fondator şi fost director al organizaţiei misionare Operation Mobilisation. Închinarea va fi condusă dePeniel bandgrupul FăcliaGabi Iluţ şiAlin Timofe. Până vom reveni cu mai multe detalii, vă rugăm să fiţi alături de noi înrugăciune şi post pentru acest eveniment,în ziua de 3 martieÎnscrierile se vor face pe internet şi vor începe cu aproximativ o lună înainte de data conferinţei.”

Click pentru a ajunge la site-ul oficial Peniel

Au început înscrierile pentru Conferinţa Naţională Peniel, Baia Mare

„Dragi prieteni, 

Conferinţa Naţională Peniel din 2009 va aborda subiectul misiunii, ca obligaţie a fiecărui creştin adevărat care doreşte atât mântuirea proprie, cât şi a celor din jurul său (vezi Mat. 22:37-39). Nu am dori ca din neştiinta sau din omitere să ne facem vinovaţi de sângele celor care trebuia să audă despre dragostea mântuitoare a lui Isus Cristos. Prin urmare, invităm la această conferinţă pe toţi tinerii care doresc să afle cum pot să facă voia lui Dumnezeu şi în această privinţă, dar şi pe cei care au nevoie de o încurajare suplimentară din partea Domnului. Alte detalii necesare:  1). Conferinţa va avea loc la Sala Polivalentă „Lascar Pana” din Baia Mare pe 13-14 aprilie 2009 (luni şi marţi). 2). Titlul: oMISIUNE. 3). Motto: Ps. 9:11 „Cântaţi Domnului, care împărăţeşte în Sion, vestiţi printre popoare isprăvile Lui!”  4). Vor predica Cuvântul lui Dumnezeu: Daniel Chereji, Ghita Mois, George Verwer şi Iuliu Centea. 5). Închinarea va fi condusă de către Peniel band, Alin Timofte, grupul Făclia şGabi Iluţ.  ”

Sursa: http://peniel.ro

Reclame

Un gând despre „Conferinţa Naţională Peniel, 13-14 aprilie, Baia Mare

  1. Bacaul Evanghelic

    Romania evanghelica se extinde! Acum si in Bacau.
    Esti din Bacau? Esti interesat de cresterea si sustinerea acestui blog in comunitatea ta? Nu esti din Bacau, insa vrei sa dai o mana de ajutor, asa, pana se lanseaza cum trebuie? Contacteaza-ma, si hai sa punem bazele unui parteneriat spre slava lui Dumnezeu!
    Marius Zarnescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s