Despre Botoșaniul Evanghelic

Botoșaniul Evanghelic – inițiativă și scop

Botoșaniul Evanghelic este o inițiativă personală a lui Andrei Jităreanu, membru al Bisericii Creștine după Evanghelie „Elim”, Dorohoi. Această inițiativă dorește strîngerea într-un singur loc a comunităților evanghelice din județul Botoșani, pentru informare, crearea unei baze de date cît mai complete asupra bisericilor, oraganizațiilor evanghelice cît și a altor instituții ce pot veni în ajutorul cetățenilor. Pe lîngă aceasta, se adaugă și aducerea în vedere a unor știri de interes general din județ și nu numai, a articolelor scrise de botoșănenii evanghelici, a activităților și evenimentelor ce au loc în județ.

__________

Site-ul a luat ființă pe data de 1 Decembrie 2008, și a debutat cu articolul (Pre)texte. Deși puțini știu de această inițiativă, echipa Botoșaniului Evanghelic își propune în perioada ce urmează promovarea ei. S-a început deja strîngerea adreselor personale de e-mail ale celor ce fac parte din comunitățile evanghelice din județul Botoșani. Dorim să avem și adresa dv., unde vă vom trimite informații despre cele precizate mai sus și eventual vă puteți abona la newsletter (nelansat încă, apare în curînd).

Newsletter

Cum spuneam, Botoșaniul Evanghelic dorește să lanseze în curînd un newsletter pentru cei toți cei interesați de evenimentele din comunitățile evanghelice botoșănene (creștină după evanghelie, baptistă, penticostală). Acesta va fi trimis periodic pe adresa dv. de e-mail, la cerere. Pentru a vă abona și a lua parte la această inițiativă, vă rugăm să trimiteți un e-mail în care să specificați acest lucru pe adresa a_j_jita@yahoo.com – subliniez că nu doar cei din Botoșani se pot abona, ci orice persoană care dorește poate face solicitarea.

__________

Ce se publică aici

De asemenea, pe Botoșaniul Evanghelic vor apărea articole scrise de colaboratori, cu tematică diversă. Planul de bătaie a fost stabilit, mai rămîne doar să contactez persoanele la care m-am gîndit și să le întreb de disponibilitatea lor de a lua parte la acest proiect. Dacă și tu dorești să te implici, o poți face și ești invitat să lucrezi ca pentru Domnul, spre binele întregii comunități.

M-am gîndit la publicarea de articole cu următoarele tematici:

 • Maxime (personale și fragmente de carte)
 • Studiu și analiză biblică
 • Fotografie creștină
 • Pictură/tablouri
 • Evenimente
 • Resurse online/ Resurse „în teren”
 • Informații/Știri/Noutăți din județul Botoșani
 • Recenzii de carte creștină
 • Diverse (aici aștept propuneri de la voi)

_________

Resurse

Botoșaniul Evanghelic dispune pînă în prezent de următoarele resurse, pe care doresc să le completez la un nivel mult mai în detaliu decît este acum:

 • Biserici Botoșani – pagină cu informații/poze/adrese ale bisericilor din Botoșani, unde curînd or fi adăugate și alte informații cum ar fi programul bisericii, activități și alte date specifice;
 • Botoșani în imagini și mișcare – pagină cu poze/video din Botoșani, care urmează să fie actualizată;
 • Pagina de Contact unde insist să fiu contactat pentru feedback.
 • Un feed complet al blogurilor din Botoșani, precum și adresele tuturor autorilor. (Află AICI ce este feed-ul sau livrarea de conținut)
Reclame

2 gânduri despre „Despre Botoșaniul Evanghelic

 1. Andrei Autor post

  mulțumesc de sfat, Vasile! zilele acestea am lucrat (cum poate se vede) foarte mult și încă nu am apucat să cizelez detaliile, dar cu siguranță o să-ți urmez sfatul. Aștept de la tine (sau de la alții) propuneri în continuare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s