Disclaimer

Botoșaniul Evanghelic se străduiește, în măsura posibilităților și a resurselor, să fie de folos comunității evanghelice din județul Botoșani prin aducerea de informații utile, precise, clare și complete, acolo unde se poate face acest lucru. Scopul acestui site este unul pur informațional, dar poate cuprinde uneori articole cu tematică creștină de interes general.

Ne cerem scuze și dorim să fim înțeleși de ceilalți că uneori nu dispunem de toate detaliile, dar ne străduim să facem acest lucru.

Nu ne-am propus, totuși, să facem anchetă personală sau să intrăm în detalii în ce privește apartenența la un cult sau/și alte date despre trecutul și prezentul unor persoane publice (sau nu) care sînt amintite printre articolele acestui site. Acolo unde se poate și este necesar și de interes, aducem aceste detalii, altminteri, nu.

De asemenea, Botoșaniul Evanghelic nu și-a propus și nici nu o să devină o victimă colaterală a unor litigii personale, așa cum s-a întîmplat astăzi, 28 Iunie 2009, fapt ce m-a determinat să iau atitudine și să scriu aceste precizări. Oricine este binevenit să-și spună părerea despre site, dar nu oricine are autoritatea necesară să schimbe lucrurile de aici. Nu intrăm în polemici și nici nu răspundem provocărilor de orice fel, pentru că acestea nu fac obiectul și scopul misiunii noastre (care este, așa cum precizam în primul alineat, să informeze).

O să folosesc această ocazie ca să precizez că acest site nu aparține nici unui oraș din judetul Botoșani, și nici a vreunei biserici, tot din județ. Acest lucru l-am făcut clar în spațiul public pe data de 4 Iunie 2009, pe pagina (și articolul cu același nume) Arhiva Newsletter „Botoșaniul Evanghelic”, în Nr. 1 al Newsletterului pe care Botoșaniul Evanghelic îl trimite la intervale de timp neregulate pe adresa de e-mail personală a persoanelor interesate din județ. Citez cele scrise de mine atunci, pentru a clarifica o dată pentru totdeauna această problemă:

Botoșaniul Evanghelic este o inițiativă personală, voluntară a lui Andrei Jităreanu (membru al Bisericii Creștine după Evanghelie „Elim”, Dorohoi) neafiliată denominațional ce dorește a servi drept ghid de informare și aducerea în vedere a articolelor/publicațiilor/resurselor creștine pentru comunitățile evanghelice din județul Botoșani (creștină după Evanghelie, baptistă, penticostală).

Ne rezervăm dreptul de a reveni cu completări asupra acestui articol cu rol explicativ-introductiv pentru cei ce vor să înțeleagă.

Cu dragoste în Hristos,

Andrei Jităreanu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s