Botoșaniul Evanghelic la 1 an de la lansare

După un an de la lansarea celui de-al 15-lea blog din rețeaua România Evanghelică aș dori să fac aduc la cunoștință statisticile precum și alte lucruri care lipsesc de pe blog, împreună cu niște mulțumiri de rigoare.

Statistici pe perioada 1 Decembrie 2008 – 1 Decembrie 2009:

  • Număr total de vizitatori: 9 043
  • Recordul de vizite într-o zi: 179
  • Media de vizite pe zi: 26
  • Număr total de articole publicate: 74
  • Media articolelor pe lună: 6
  • Număr total de comentarii aprobate: 71

Detalii despre blog…

Ce lipsește blogului:

  • O statistică mai bogată și detaliată în ce privește bisericile din județul Botoșani. (Adresă, pastor, fotografie, program). Pentru aceasta trebuie voluntari care să meargă să ia aceste detalii prezentate în paranteză. Fac un apel cu această ocazie la oricine este din județul Botoșani și poate să ofere aceste detalii, pe care îl rog să le trimită la adresa anddij [at] gmail[.]com.
  • Oameni care să dorească să depășească lenea de a scrie un e-mail și să-mi trimită informațiile pe care le au în legătură cu evenimentele ce urmează să aibă loc în județ sau cu orice altă informație de interes general.
  • Blogul are și alte lipsuri pe care am preferat să nu le spun, ci să rămîn doar cu speranța că cei ce pot umple lipsa își vor da seama de asta și vor trece la treabă; începeți să priviți acest blog ca pe ceva mai mult decît… o glumă sau un lucru fără sens, inutil. Asta ar fi o altă lipsă: o părere corectă despre acest blog.

Mulțumiri:

Doresc să folosească această ocazie pentru a mulțumi tuturor celor ce m-au ajutat cu acest blog și care au depus o muncă de apreciat pentru a avea articolele care sînt deja publicate.

Deci, mulțumirile merg la:

Nu pot decît să sper că acest început destul de slab și timid al acestui blog să se transforme într-un parcurs mai plin de elan și de implicare din partea con-botoșănenilor mei iar blogul să fie util în mod real colectivității evanghelice din Botoșani.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s