Resurse pentru lucrarea cu tinerii si adolescentii, pentru organizatorii si conducatorii de tabere

Schiţe de discuţie
de David Lynn

Eşti dezamăgit că tinerii rămân tăcuţi şi indiferenţi ori de câte ori abordezi un subiect de discuţie în grupul tău? Soluţia o poţi găsi în Schiţe de discuţie – un mijloc ingenios de a-i încuraja pe tineri să discute despre câteva din subiectele care îi interesează cel mai mult: relaţiile cu cei din jur, ispite, alcool, droguri, sex, TV, muzica rock, relaţia cu părinţii, materialismul, rugăciunea, relaţia cu biserica…

Cartea conţine 91 de schiţe de discuţie, astfel întocmite încât să te ghideze pe traseul bine jalonat cu întrebări al unei discuţii, de la iniţierea ei până la încheiere.

Mai multe despre carte…
______

Sparge gheaţa!

de Les Christie

Două jocuri / activităţi, o premieră pe piaţa resurselor creştine din România şi unelte excelente pentru cunoaşterea reciprocă a grupurilor de tineri şi adolescenţi. Este o resursă excelentă pentru tabere, pentru întâlniri de tineri sau adolescenţi, pentru clase de şcoală, atât în mediul creştin cât şi în cel laic. Deschiderea unul faţă de celălalt, cunoaşterea reciprocă, întrebări care conduc la discuţii profunde, toate acestea vor contribui la ‘spargerea gheţii’ dintre membrii grupului.

Mai multe despre aceasta…
_______

Orientare prin Cuvânt

O colecţie de jocuri de orientare în teren pe baza cunoştinţelor biblice. Devenite o tradiţie a taberelor de corturi Noua Speranţă, jocurile de orientare în teren sunt o modalitate excelentă de a îmbina studierea Bibliei cu mişcarea în natură şi cu activităţi care formează şi întăresc legăturile dintre membrii unei echipe. Descrierea a 12 jocuri de orientare, în format PDF, reunite pe un CD. Aveţi aici toate indicaţiile necesare, precum şi materialele scrise de care aveţi nevoie pentru a organiza aceste jocuri. Toate au fost testate pe teren de cel puţin trei ori şi de fiecare dată s-au bucurat de succes şi aprecieri din partea participanţilor.

Mai multe despre aceasta, aici…

______

Sau, dacă doriţi puteţi comanda exemplare individuale tipărite ale oricăruia dintre jocurile de orientare care alcătuiesc această colecţie aici!

Misiunea Creştină Noua Speranţă vă pune GRATUIT la dispoziţie şi o serie de materiale utile pentru organizatorii şi conducătorii de tabere sau pentru cei care se ocupă de instruirea liderilor care lucrează în tabere. Aceste resurse sunt disponibile aici şi aici!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s