Awana Club Elim Dorohoi, o lucrare cu copiii din localitate

Awana Club Elim Dorohoi este o lucrare a Bisericii Crestine dupa Evanghelie “Elim” destinata copiilor din afara congregatiei. Dupa cum va asteptati, acest concept a aparut pentru prima data in SUA, prin 1960, si de atunci continua sa se perfectioneze, raspandindu-se pe tot globul. Cu ce este Awana diferita fata de celelalte lucrari adresate copiii? Distractia. Copiii se simt foarte bine si de aceea se intorc si peste o saptamana cu un prieten. Cele doua ore pe care le petrecem sambata sunt impartite in 3: Timpul Jocurilor ( jocuri pe echipe in careul special Awana cu jocuri speciale);Timpul Bucuriei( cantari, scenete si lecie biblica); Timpul Echipelor ( versete si discutii libere).

Fiecare copil are o fisa personala unde i se trec punctele pentru jocuri, versete , prezenta, biblie etc. si acele puncte se transforma dupa cateva luni in dolari Awana cu care isi pot cumpara lucruri foarte faine.

Care este scopul lucrarii? Sa plantam o samanta in inima copiilor prin care Dumnezeu sa lucreze cum doreste El si sa ne apropiem de parintii copiilor (prin programe speciale de Craciun etc.).Ii multumim lui Dumnezeu ca avem in fiecare sambata minim 85 de copii. Ne bucuram de sustinerea bisericii si a fratilor sponsori foarte darnici,si de implicarea tinerilor si a altor membrii .Si vrem sa ne bucuram si de rugaciunile voastre.In vremurile acestea cand multi copiii se pierd in tehnologie noi le oferim si ocazia de a socializa si de a face sport.

Si totusi ce inseamna Awana? Approved Workmen Are Not Ashamed (2 Timotei 2:15 : Caută să te înfăţişezi înaintea lui Dumnezeu ca un om încercat, ca un lucrător care n-are de ce să-i fie ruşine şi care împarte drept Cuvântul adevărului.)

Pliantul Awana:

Awana Club este destinat copiilor din clasele I-VIII si are ca scop educarea copiilor in spiritul valorilor morale si crestine.

Atingerea scopului se face prin metode pedagogice de dezvoltare a capacitatii de exprimare si comunicare, metode de formare a motivatie si adoptarea unei atitudini pozitive, de asumare a responsabilitatii, dar si prin metode de stimulare a gandirii, imaginatiei si creativitatii.

Toate acestea prin programul care cuprinde trei momente:

-timpul destinat jocurilor pe echipe;

-timpul manualului: cand copiii vor memora versete biblice si vor avea discutii libere in grupuri mici;

-timpul bucuriei:cu cantece si un mesaj special.

Va invitam sa ne cunoasteti mai bine! Usile sunt deschise pentru oricine doreste sa ne observe activitatea.

Echipa Awana

Galerie Foto:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s